Maverix styrker seg på design

Designerne Simon Diaz og Lars Hauge Hoel går fra Scandinavian Design Group til det nye byrået og produksjonsselskapet Maverix.

No items found.

- Vi får stadig flere oppdrag og er veldig entusiastiske over at slike kapasiteter som Simon og Lars vil være med å bygge opp Maverix sammen med oss, sier Jan Ove Årsæther, medgrunder i Maverix.

- Med erfaringen og cvene som Simon og Lars kan vise til, styrker vi oss nå veldig både på tv- og reklamesiden innen design, tv-grafikk og kreativitet. De har laget produksjoner innen både tv og reklame som har imponert oss veldig og gutta passer perfekt inn i et selskap som Maverix, forteller Årsæther.

Diaz kommer fra jobben som kreativ leder i SDG, mens Hoel har vært motion designer samme sted. De har jobbet med store kunder som NRK, TV 2, TVNorge, Maxbo og Rema 1000 for å nevne noen. Videre har de har produsert vignettene til flere av landets største tv-produksjoner. I tillegg har de produsert profilerte musikkvideoer for blant annet Alan Walker. Diaz og Hoel har for utenom SDG bakgrunn fra NRK, Brandlab og Toxic.

- Vi er sykt motiverte til å brette opp ermene for Maverix og er veldig glade for tilliten vi har fått. Det finnes ikke noe mer spennende enn å være med på å bygge opp et nyoppstartet byrå med en så sulten og gøy gjeng. Vi tror TV og reklame blir den perfekte smoothie-mixen for oss, sier Diaz og Hoel. 

Flere prosjekter