VÅRE TJENESTER

Strategi

Vi har lang erfaring med å utvikle kommunikasjons-, forretnings- og mediestrategier for noen av landets største merkevarer og selskaper i både privat og offentlig sektor. 

Vis Caser

Konsept og idearbeid

Vi lager samlende konsepter som gir våre oppdragsgivere en tydelig rolle – både i markedet og i målgruppas liv. Vi utvikler kreative og engasjerende løsninger til alle aktuelle kanaler – enten de rører på seg eller ikke. 

Vis Caser

PR og kommunikasjon

Verden er sterk og rask endring. Vi har partnere med svært lang erfaring i å håndtere kommunikasjon for både norske og internasjonale selskaper, som er utsatt for stor offentlig interesse.

Vis Caser

Kampanjer og mediekjøp

Vi utvikler og leverer reklamekampanjer for alle tenkelige kanaler og plattformer, inkludert komplett og effektiv medieplan, samt grundig måling av effekt. Vi har også bred erfaring med kjøp av distribusjon i alle kanaler og plattformer.

Vis Caser

Film- og TV-produksjon

Vi produserer tv-serier, reklamekampanjer og profilfilmer av høyeste kvalitet. Våre cinematografer og regissører har lange cv-er, med kjente produksjoner på merittlisten.

Vis Caser

Krisehåndtering

Maverix har erfarne rådgivere som har stått i stormen en lang rekke ganger, og har bred erfaring fra krise- og beredskapshåndtering. Vi hjelper deg med å kommunisere tydelig, åpent og tillitvekkende når krisen inntreffer.

Vis Caser

Design

Maverix har noen av landets mest erfarne og dyktigste designere i staben. Vi har levert visuell identitet til en ny tv-kanal, men også nytt design til alt fra produktpakninger til rebranding av en stor kjede av selskaper.  

Vis Caser

Content Marketing

Content og performance marketing er to megatrender innen reklame og kommunikasjon. Vi har svært gode resultater å vise til på disse feltene.

Vis Caser

Sosiale medier

Ethvert sosialt medie har sitt eget språk. Vi har spesialister som er utdannet innen digital kommunikasjon i sosiale medier. Vi har også bred erfaring med effektiv spredning og effekt på disse plattformene.

Vis Caser