Møt team maverix

"A maverick is a person who thinks and acts independently of and differently from others. We dont play by the book, but get results."

Byråleder i Maverix. Tidligere CEO i McCann, business director i Try, byråleder i MBA, client director i Mediacom. Linda har jobbet med mange spennende merkevarer og selskaper som Tine, Orkla, REMA 1000, Coca-Cola, Middelfart, Fjordland og mange flere. Hun elsker film og TV-serier, og har blant annet fått være med på lanseringene til Harry Potter filmene, Lord of the Rings, Star Wars og Narnia.

Linda NordheimLinda Nordheim
+

Linda Nordheim

Tidligere direktør, redaktør og journalist i TV 2, med ansvar for sport, nyheter, aktualitet og TV2.no. Jan Ove har vært styremedlem i norsk offentlighetsutvalg, norsk redaktørforening, faktisk.no og medlem av representantskapet i stiftelsen for en kritisk og undersøkende presse. Han var også personen bak etableringen av Nyhetskanalen. Jan Ove er glad i TV-serier, en god debatt og en tur i skogen.

Jan Ove ÅrsætherJan Ove Årsæther
+

Jan Ove Årsæther

Tekstforfatter, kreativ leder, programleder og strategisk direktør. Paal Tarjei har hatt mange ulike roller i norsk mediebransje. Han var blant annet leder for arbeidet med Statoil sin børsnotering, og utviklingen av strategien som resulterte i «Morgendagens helter». Han har også vært programleder i NRK, TV2 og TV3. Han elsker design, interiør, gode TV-serier, og sier sjeldent nei takk til et godt måltid eller ei god flaske vin.

Paal Tarjei AasheimPaal Tarjei Aasheim
+

Paal Tarjei Aasheim

Arne er en av landets mest kjente kommunikatører og var siden 1992 med på oppstarten av TV2. Han har mange års erfaring både nasjonalt og internasjonalt med komplekse og strategiske kommunikasjonsoppgaver. Han har flere tiårs erfaring i reklamebransjen, og var blant annet med på å bygge opp Creuna, Nordens største digitalbyrå. Arne elsker et godt måltid, en god tur og en god samtale.

Arne HjeltnesArne Hjeltnes
+

Arne Hjeltnes

Ola har 15 års erfaring fra mediebransjen, og tolv av dem som reporter, vaktsjef, utviklingssjef og leder for konseptavdelingen i TV2. Olas spesialitet er kompliserte innholdsprosjekt - både kommersielt og redaksjonelt. Han har blant annet hatt ansvar for store events og produksjoner som OL i Brasil og X-Games i Norge. Han er også håndverker, fjellrev og småbarnsfar. I 2014 tok han verdensrekorden for verdens lengste værmelding med Eli Kari!

Ola GråbergOla Gråberg
+

Ola Gråberg

Trine har vært daglig leder for fagevents i Mediaforum i mange år, og har bred erfaring med eventplanlegging. I Maverix fungerer hun som byråets mor, HMS-ansvarlig, prosjektleder og byråpotet. I Maverix jobber hun blant annet med Clas Ohlson, Godt Levert og Santa Maria. Vil du ha noe fikset? Spør Trine! Det er ikke en ting hun ikke får til. Trine er ei sprudlende dame som sørger for at alle har det fint på jobb.

Trine VikTrine Vik
+

Trine Vik

Dag Vidar har flere tiårs erfaring fra mediebransjen som historieforteller, programskaper, fotograf, lydmann, klipper, regissør og produsent. Noen av de største produksjonene han har vært en del av er Gutta på tur, Jenter på hjul, Everest 2005, Det norske måltid og mye mer. Han har også bred erfaring med reklame og innholdsmarkedsføring. Han er full av energi og en ekte problemløser!

Dag Vidar HopøyDag Vidar Hopøy
+

Dag Vidar Hopøy

Kim startet i reklamebransjen for tjue år siden, og har siden jobbet i en rekke byråer både i Norge, Amsterdam og Barcelona. Han har erfaring med de fleste kommunikasjonsflater, men har i de siste årene fokusert på digitale flater. Kim har vunnet en rekke priser for sin kreativitet. Blant annet for SoMe-kampanjer for Litago, og Kiwi-konseptet "Hver 10. bleiepakke gratis". Kim er trebarnsfar, stolt hundeeier, og friluftslivmann.

Kim Gothard TaanevigKim Gothard Taanevig
+

Kim Gothard Taanevig

Cecilie er utdannet journalist og har jobbet over 9 år i TV 2 med nyheter, planlegging, prosjektledelse og sosiale medier. Hun har bl.annet hatt ansvar for Stortingsvalg-dekning, Fly med oss og spesial-sendinger på TV 2 Nyhetskanalen. Hun har vært vaktsjef for God sommer Norge, Kokke VM m.m. (Tidligere har hun vært med å laget bl.annet Sykehuset på TV 3 og 71 grader nord på TV Norge.) I Maverix jobber hun som prosjektleder og bidrar med stort og smått etter behov.

Cecilie Sørdal UlsethCecilie Sørdal Ulseth
+

Cecilie Sørdal Ulseth

Tina er utdannet journalist ved Long Island University i USA, og har siden jobbet som frilansjournalist, og som digital innholdsprodusent og tekstforfatter. I Maverix har hun blant annet jobbet med Aker Biomarine, Godtlevertgruppen og Jordbærpikene. Hun har bred erfaring med SEO, sosiale medier og digital markedsføring.

Tina KasinTina Kasin
+

Tina Kasin

Finn Erik har lang og bred erfaring med TV- og filmproduksjon, og har blant annet jobbet som programleder, journalist, fotograf og regissør. Han har vært involvert i en rekke store produksjoner innen sport, mat, dokumentarer og underholdning. Senest jobbet han som regissør for TV 2-serien Hver gang vi møtes. Han har også vært med å bygge opp Tour De France i samme kanal.

Finn-Erik RognanFinn-Erik Rognan
+

Finn-Erik Rognan

Jacob har jobbet mye med innholdsproduksjon, TV-underholdning og reklame. Hans spesialitet er innhold til digitale flater som fanger oppmerksomheten raskt. Han har også jobbet med selskap som Discovery Channel, Meny, NENT, Kirkens Nødhjelp, Microsoft, Telenor, Kygo Life, Kari Traa, og Amnesty Norway. I Maverix har han blant annet jobbet med Godt levert, Direktesport, og Qrill Paws/CBS/Aker. På fritiden skriver Jacob låter og spiller i jazzband.

Jacob KronenJacob Kronen
+

Jacob Kronen

Sverre har mer enn 15 års erfaring fra TV-, dokumentar-, og innholdsproduksjon. Han er en dyktig regissør, droneoperatør, fotograf og klipper. I Maverix har han blant annet vært sentral i Gutta på tur. Han starta som droneoperatør allerede i 2012, og ble blant annet den første godkjente operatøren på Østlandet. På fritida elsker Sverre å være ute i skogen, på et fjell eller ute på havet.

Sverre Wennevold KochSverre Wennevold Koch
+

Sverre Wennevold Koch

Torjan har over 10 års erfaring som seniordesigner for ulike design- og reklamebyrå. Han har blant annet hatt hovedansvar for å designe konsept, kampanjer og identiteter for en rekke kjente merkevarer som Tine, DNV GL, OBOS, Flytoget, Ruter, REMA 1000, og mange flere. Hans arbeid har blant annet blitt premiert i konkurranser som Cannes Design Lions, Gullblyanten, og flere.

Torjan Rood VastveitTorjan Rood Vastveit
+

Torjan Rood Vastveit

Petter var frem til 2015 administrerende direktør i Pareto Asset Management AS, som han var involvert i å starte opp i 1998. Han har lang erfaring fra finanssektoren og har hatt forskjellige ledende stillinger og styremedlemmer, inkludert Grieg Investor AS, Nordic Aquafarms AS, Ferd Holding, Pareto Forsikringsmegling AS, Attivo Eiendom AS og Cloudberry Partners AS.

Petter Winther BorgPetter Winther Borg
+

Petter Winther Borg

Maria Simone OtterleiMaria Simone Otterlei
+

Maria Simone Otterlei

Innholdsprodusent

Bård Egil EideBård Egil Eide
+

Bård Egil Eide

International Desk

Paul DrægebøPaul Drægebø
+

Paul Drægebø

International Desk

Marte PettersenMarte Pettersen
+

Marte Pettersen

Innholdsprodusent

Wanja SandøWanja Sandø
+

Wanja Sandø

Innholdsprodusent

Fredrik AhlsenFredrik Ahlsen
+

Fredrik Ahlsen

Innholdsprodusent

Christer TjøstheimChrister Tjøstheim
+

Christer Tjøstheim

AD/kreatør