Møt team maverix

"A maverick is a person who thinks and acts independently of and differently from others. We dont play by the book, but get results."

Byråleder i Maverix. Tidligere CEO i McCann, business director i Try, byråleder i MBA, client director i Mediacom. Linda har jobbet med mange spennende merkevarer og selskaper som Tine, Orkla, REMA 1000, Coca-Cola, Middelfart, Fjordland og mange flere. Hun elsker film og TV-serier, og har blant annet fått være med på lanseringene til Harry Potter filmene, Lord of the Rings, Star Wars og Narnia.

Linda NordheimLinda Nordheim
+

Linda Nordheim

Byråleder og seniorrådgiver

Tidligere direktør, redaktør og journalist i TV 2, med ansvar for sport, nyheter, aktualitet og TV2.no. Jan Ove har vært styremedlem i norsk offentlighetsutvalg, norsk redaktørforening, faktisk.no og medlem av representantskapet i stiftelsen for en kritisk og undersøkende presse. Han var også personen bak etableringen av Nyhetskanalen. Jan Ove er glad i TV-serier, en god debatt og en tur i skogen.

Jan Ove ÅrsætherJan Ove Årsæther
+

Jan Ove Årsæther

Partner og seniorrådgiver

Tekstforfatter, kreativ leder, programleder og strategisk direktør. Paal Tarjei har hatt mange ulike roller i norsk mediebransje. Han var blant annet leder for arbeidet med Statoil sin børsnotering, og utviklingen av strategien som resulterte i «Morgendagens helter». Han har også vært programleder i NRK, TV2 og TV3. Han elsker design, interiør, gode TV-serier, og sier sjeldent nei takk til et godt måltid eller ei god flaske vin.

Paal Tarjei AasheimPaal Tarjei Aasheim
+

Paal Tarjei Aasheim

Partner og seniorrådgiver

Ola har 15 års erfaring fra mediebransjen, og tolv av dem som reporter, vaktsjef, utviklingssjef og leder for konseptavdelingen i TV2. Olas spesialitet er kompliserte innholdsprosjekt - både kommersielt og redaksjonelt. Han har blant annet hatt ansvar for store events og produksjoner som OL i Brasil og X-Games i Norge. Han er også håndverker, fjellrev og småbarnsfar. I 2014 tok han verdensrekorden for verdens lengste værmelding med Eli Kari!

Ola GråbergOla Gråberg
+

Ola Gråberg

Partner og COO

Dag Vidar har flere tiårs erfaring fra mediebransjen som historieforteller, programskaper, fotograf, lydmann, klipper, regissør og produsent. Noen av de største produksjonene han har vært en del av er Gutta på tur, Jenter på hjul, Everest 2005, Det norske måltid og mye mer. Han har også bred erfaring med reklame og innholdsmarkedsføring. Han er full av energi og en ekte problemløser!

Dag Vidar HopøyDag Vidar Hopøy
+

Dag Vidar Hopøy

Regissør, fotograf og klipper

Kim startet i reklamebransjen for tjue år siden, og har siden jobbet i en rekke byråer både i Norge, Amsterdam og Barcelona. Han har erfaring med de fleste kommunikasjonsflater, men har i de siste årene fokusert på digitale flater. Kim har vunnet en rekke priser for sin kreativitet. Blant annet for SoMe-kampanjer for Litago, og Kiwi-konseptet "Hver 10. bleiepakke gratis". Kim er trebarnsfar, stolt hundeeier, og friluftslivmann.

Kim Gothard TaanevigKim Gothard Taanevig
+

Kim Gothard Taanevig

Kreatør og regissør

Cecilie er utdannet journalist og har jobbet over 9 år i TV 2 med nyheter, planlegging, prosjektledelse og sosiale medier. Hun har bl.annet hatt ansvar for Stortingsvalg-dekning, Fly med oss og spesial-sendinger på TV 2 Nyhetskanalen. Hun har vært vaktsjef for God sommer Norge, Kokke VM m.m. (Tidligere har hun vært med å laget bl.annet Sykehuset på TV 3 og 71 grader nord på TV Norge.) I Maverix jobber hun som prosjektleder og bidrar med stort og smått etter behov.

Cecilie Sørdal UlsethCecilie Sørdal Ulseth
+

Cecilie Sørdal Ulseth

Prosjektleder

Finn Erik har lang og bred erfaring med TV- og filmproduksjon, og har blant annet jobbet som programleder, journalist, fotograf og regissør. Han har vært involvert i en rekke store produksjoner innen sport, mat, dokumentarer og underholdning. Senest jobbet han som regissør for TV 2-serien Hver gang vi møtes. Han har også vært med å bygge opp Tour De France i samme kanal.

Finn-Erik RognanFinn-Erik Rognan
+

Finn-Erik Rognan

Regissør og fotograf

Sverre har mer enn 15 års erfaring fra TV-, dokumentar-, og innholdsproduksjon. Han er en dyktig regissør, droneoperatør, fotograf og klipper. I Maverix har han blant annet vært sentral i Gutta på tur. Han starta som droneoperatør allerede i 2012, og ble blant annet den første godkjente operatøren på Østlandet. På fritida elsker Sverre å være ute i skogen, på et fjell eller ute på havet.

Sverre Wennevold KochSverre Wennevold Koch
+

Sverre Wennevold Koch

Leder for produksjonsavdelingen

Jannicke leder avdelingen for konseptuell kommunikasjon som består av kreativ leder, kreativt team, designere og prosjektledelse. Bred erfaring fra alle deler av mediebransjen gjennom ledende stillinger i selskaper som Trigger, JCP, Mediacom og Apriil.

Jannicke Josefsson-RuudJannicke Josefsson-Ruud
+

Jannicke Josefsson-Ruud

Leder, konsept og idè

Kjetil har lang erfaring fra Telenor, Innovasjon Norge og Visit Norway. Hos sistnevnte har Kjetil vært ansvarlig for den digitale reiseguiden visitnorway.com. Kjetil er en av de fremste i Norge på performance marketing og digital markedsføring. I Maverix har han ansvar for teknologi, digital utvikling og performance marketing og jobber tett med flere av våre største kunder.

Kjetil RøedKjetil Røed
+

Kjetil Røed

Teknologidirektør

Torjan har over 10 års erfaring som seniordesigner for ulike design- og reklamebyrå. Han har blant annet hatt hovedansvar for å designe konsept, kampanjer og identiteter for en rekke kjente merkevarer som Tine, DNV GL, OBOS, Flytoget, Ruter, REMA 1000, og mange flere. Hans arbeid har blant annet blitt premiert i konkurranser som Cannes Design Lions, Gullblyanten, og flere.

Torjan Rood VastveitTorjan Rood Vastveit
+

Torjan Rood Vastveit

Senior designer

Petter var frem til 2015 administrerende direktør i Pareto Asset Management AS, som han var involvert i å starte opp i 1998. Han har lang erfaring fra finanssektoren og har hatt forskjellige ledende stillinger og styremedlemmer, inkludert Grieg Investor AS, Nordic Aquafarms AS, Ferd Holding, Pareto Forsikringsmegling AS, Attivo Eiendom AS og Cloudberry Partners AS.

Petter Winther BorgPetter Winther Borg
+

Petter Winther Borg

Styreleder

Maria Simone OtterleiMaria Simone Otterlei
+

Maria Simone Otterlei

Innholdsprodusent og journalist

Bård Egil EideBård Egil Eide
+

Bård Egil Eide

Manager and senior advisor, International Desk

Paul DrægebøPaul Drægebø
+

Paul Drægebø

Senior Advisor and UX writer, International Desk

Marte PettersenMarte Pettersen
+

Marte Pettersen

Innholdsprodusent

Wanja SandøWanja Sandø
+

Wanja Sandø

Innholdsprodusent

Fredrik AhlsenFredrik Ahlsen
+

Fredrik Ahlsen

Innholdsprodusent

Christer TjøstheimChrister Tjøstheim
+

Christer Tjøstheim

AD/kreatør

Toni DelgadoToni Delgado
+

Toni Delgado

Rådgiver og prosjektleder

Sebina StegavikSebina Stegavik
+

Sebina Stegavik

Seniorrådgiver

Connie StultzConnie Stultz
+

Connie Stultz

Senior advisor

Marit Dale AalMarit Dale Aal
+

Marit Dale Aal

Innholdsprodusent

Knut Olav AarsnesKnut Olav Aarsnes
+

Knut Olav Aarsnes

Produsent

Katie Lee BarstadKatie Lee Barstad
+

Katie Lee Barstad

Content producer and journalist

Gita SimonsenGita Simonsen
+

Gita Simonsen

Journalist

Adrian HauganAdrian Haugan
+

Adrian Haugan

Journalist

Ruben KristiansenRuben Kristiansen
+

Ruben Kristiansen

Innholdsprodusent

Monica SmedhaugMonica Smedhaug
+

Monica Smedhaug

Translator

Jimmy WinsjansenJimmy Winsjansen
+

Jimmy Winsjansen

Designer

Guro HolmeneGuro Holmene
+

Guro Holmene

Journalist/produsent

Oda AlmelandOda Almeland
+

Oda Almeland

Journalist/produsent

Marcus WilterMarcus Wilter
+

Marcus Wilter

Fotograf / klipper

Emilie WetreEmilie Wetre
+

Emilie Wetre

Prosjektleder

Sanna NordbySanna Nordby
+

Sanna Nordby

Prosjektleder

Hans Kristian SkubberudHans Kristian Skubberud
+

Hans Kristian Skubberud

Reporter / programleder

Markus LindMarkus Lind
+

Markus Lind

Kreatør / AD

Rikke Marie KvalvikRikke Marie Kvalvik
+

Rikke Marie Kvalvik

Digital markedsfører

Victoria TronvollVictoria Tronvoll
+

Victoria Tronvoll

Digital markedsfører