vi jobber ikke som et byrå

Men som en redaksjon

vi jobber ikke som et byrå

Men som en redaksjon

Byråleder i Maverix. Tidligere CEO i McCann, business director i Try, byråleder i MBA, client director i Mediacom. Linda har jobbet med mange spennende merkevarer og selskaper som Tine, Orkla, REMA 1000, Coca-Cola, Middelfart, Fjordland og mange flere. Hun elsker film og TV-serier, og har blant annet fått være med på lanseringene til Harry Potter filmene, Lord of the Rings, Star Wars og Narnia.

+

Linda Nordheim

Byråleder og partner

Tidligere direktør, redaktør og journalist i TV 2, med ansvar for sport, nyheter, aktualitet og TV2.no. Jan Ove har vært styremedlem i norsk offentlighetsutvalg, norsk redaktørforening, faktisk.no og medlem av representantskapet i stiftelsen for en kritisk og undersøkende presse. Han var også personen bak etableringen av Nyhetskanalen. Jan Ove er glad i TV-serier, en god debatt og en tur i skogen.

+

Jan Ove Årsæther

Partner og seniorrådgiver

Tekstforfatter, kreativ leder, programleder og strategisk direktør. Paal Tarjei har hatt mange ulike roller i norsk mediebransje. Han var blant annet leder for arbeidet med Statoil sin børsnotering, og utviklingen av strategien som resulterte i «Morgendagens helter». Han har også vært programleder i NRK, TV2 og TV3. Han elsker design, interiør, gode TV-serier, og sier sjeldent nei takk til et godt måltid eller ei god flaske vin.

+

Paal Tarjei Aasheim

Partner og seniorrådgiver

Arne er en av landets mest kjente kommunikatører og var siden 1992 med på oppstarten av TV2. Han har mange års erfaring både nasjonalt og internasjonalt med komplekse og strategiske kommunikasjonsoppgaver. Han har flere tiårs erfaring i reklamebransjen, og var blant annet med på å bygge opp Creuna, Nordens største digitalbyrå. Arne elsker et godt måltid, en god tur og en god samtale.

+

Arne Hjeltnes

Partner og seniorrådgiver

Ola har 15 års erfaring fra mediebransjen, og tolv av dem som reporter, vaktsjef, utviklingssjef og leder for konseptavdelingen i TV2. Olas spesialitet er kompliserte innholdsprosjekt - både kommersielt og redaksjonelt. Han har blant annet hatt ansvar for store events og produksjoner som OL i Brasil og X-Games i Norge. Han er også håndverker, fjellrev og småbarnsfar. I 2014 tok han verdensrekorden for verdens lengste værmelding med Eli Kari!

+

Ola Gråberg

COO

Petter var frem til 2015 administrerende direktør i Pareto Asset Management AS, som han var involvert i å starte opp i 1998. Han har lang erfaring fra finanssektoren og har hatt forskjellige ledende stillinger og styremedlemmer, inkludert Grieg Investor AS, Nordic Aquafarms AS, Ferd Holding, Pareto Forsikringsmegling AS, Attivo Eiendom AS og Cloudberry Partners AS.

+

Petter Winther Borg

Styreleder og partner

Dag Vidar har flere tiårs erfaring fra mediebransjen som historieforteller, programskaper, fotograf, lydmann, klipper, regissør og produsent. Noen av de største produksjonene han har vært en del av er Gutta på tur, Jenter på hjul, Everest 2005, Det norske måltid og mye mer. Han har også bred erfaring med reklame og innholdsmarkedsføring. Han er full av energi og en ekte problemløser!

+

Dag Vidar Hopøy

Regissør, fotograf og produsent

Sverre har mer enn 15 års erfaring fra TV-, dokumentar-, og innholdsproduksjon. Han er en dyktig regissør, droneoperatør, fotograf og klipper. I Maverix har han blant annet vært sentral i Gutta på tur. Han starta som droneoperatør allerede i 2012, og ble blant annet den første godkjente operatøren på Østlandet. På fritida elsker Sverre å være ute i skogen, på et fjell eller ute på havet.

+

Sverre Wennevold Koch

Regissør, drone, lyd, klipp

Torjan har over 10 års erfaring som seniordesigner for ulike design- og reklamebyrå. Han har blant annet hatt hovedansvar for å designe konsept, kampanjer og identiteter for en rekke kjente merkevarer som Tine, DNV GL, OBOS, Flytoget, Ruter, REMA 1000, og mange flere. Hans arbeid har blant annet blitt premiert i konkurranser som Cannes Design Lions, Gullblyanten, og flere.

+

Torjan Rood Vastveit

Seniordesigner

Kim startet i reklamebransjen for tjue år siden, og har siden jobbet i en rekke byråer både i Norge, Amsterdam og Barcelona. Han har erfaring med de fleste kommunikasjonsflater, men har i de siste årene fokusert på digitale flater. Kim har vunnet en rekke priser for sin kreativitet. Blant annet for SoMe-kampanjer for Litago, og Kiwi-konseptet "Hver 10. bleiepakke gratis". Kim er trebarnsfar, stolt hundeeier, og friluftslivmann.

+

Kim Gothard Taanevig

Seniorkreatør

Simon er kreatør og regissør med kompetanse innen motion design, regi, historiefortelling og visuell kommunikasjon. Han har jobbet i over femten år med produksjon for skjermbaserte flater, og har lang erfaring med å utvikle og ivareta merkevarer for NRK. Han har også mange års erfaring som frilanser, og har blant annet vært med å lage musikkvideoer og sceneproduksjoner for Tommy Tee og Alan Walker. Han er glad i Fantasy Premier League og maler gatekunst når sola skinner!

+

Simon Compagnet Diaz

Seniordesigner

Lars er en multidisiplinær, kreativ person med fotfeste innen flere kreative fagfelt. Han har blant annet bred erfaring med 3D design, motion design, film og foto. I Maverix har han jobbet med kunder som Aker Biomarine, Kongsberg Gruppen, Godt Levert, Direktesport og TV2. Lars er en ekte nerd som ikke har noen andre interesser enn jobben - bortsett fra Fantasy Premiere League, da.

+

Lars Hauge Hoel

Motion designer

Trine har vært daglig leder for fagevents i Mediaforum i mange år, og har bred erfaring med eventplanlegging. I Maverix fungerer hun som byråets mor, HMS-ansvarlig, prosjektleder og byråpotet. I Maverix jobber hun blant annet med Clas Ohlson, Godt Levert og Santa Maria. Vil du ha noe fikset? Spør Trine! Det er ikke en ting hun ikke får til. Trine er ei sprudlende dame som sørger for at alle har det fint på jobb.

+

Trine Vik

HMS-ansvarlig og prosjektleder

Jacob har jobbet mye med innholdsproduksjon, TV-underholdning og reklame. Hans spesialitet er innhold til digitale flater som fanger oppmerksomheten raskt. Han har også jobbet med selskap som Discovery Channel, Meny, NENT, Kirkens Nødhjelp, Microsoft, Telenor, Kygo Life, Kari Traa, og Amnesty Norway. I Maverix har han blant annet jobbet med Godt levert, Direktesport, og Qrill Paws/CBS/Aker. På fritiden skriver Jacob låter og spiller i jazzband.

+

Jacob Kronen

Fotograf, klipper og kreatør

Tina er utdannet journalist ved Long Island University i USA, og har siden jobbet som frilansjournalist, og blant annet som digital innholdsprodusent og tekstforfatter. I Maverix jobber hun blant annet med Aker Biomarine, Norsk Hval, Godt Levert og Jordbærpikene. Hun har bred erfaring med SEO, sosiale medier og digital markedsføring. Ellers liker hun å dra på lange turer, være med familie og venner, og utfordrer gjerne i push-up konkurranse!

+

Tina Kasin

Prosjektleder og SoMe-ansvarlig

Finn Erik har lang og bred erfaring med TV- og filmproduksjon, og har blant annet jobbet som programleder, journalist, fotograf og regissør. Han har vært involvert i en rekke store produksjoner innen sport, mat, dokumentarer og underholdning. Senest jobbet han som regissør for TV 2-serien Hver gang vi møtes. Han har også vært med å bygge opp Tour De France i samme kanal.

+

Finn-Erik Rognan

Regissør og fotograf