Han eier noen av verdens råeste Porscher. Møt The Urban Outlaw her

Magnus Walker er et ikon i Porsche-miljøet. Maverix var med da han besøkte Oslo, på jakt etter grom kjøring.

Han eier noen av verdens råeste Porscher. Møt The Urban Outlaw her

PORSCHE: Magnus Walker, kjent som the Urban Outlaw, er klesdesigner og bilsamler. Han er et ikon i Porsche-miljøet, og har et helt spesielt forhold til Porsche 911. Maverix var med da han var på besøk i Oslo, på jakt etter grom kjøring.

No items found.

Magnus Walker, kjent som the Urban Outlaw, er klesdesigner og bilsamler. Han er et ikon i Porsche-miljøet, og har et helt spesielt forhold til Porsche 911. Maverix var med da han var på besøk i Oslo, på jakt etter grom kjøring.

Les mer om Porsche i Norge.

Resultatet av besøket ble noen spennende filmsnutter og bilder. Se filmen og la deg inspirere!

Foto: Maverix.
Foto: Maverix.


Om Maverix

I kommunikasjonshuset Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, strateger og rådgivere, klippere og designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En Maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter