Maverix henter prosjektleder fra TV 2

Maverix har ansatt Cecilie Sørdal Ulseth (35) som prosjektleder.

Maverix henter prosjektleder fra TV 2

No items found.

Denne artikkelen ble først publisert på Kampanje.com.

Maverix har ansatt Cecilie Sørdal Ulseth (35) som prosjektleder. Ulseth kommer fra TV 2, der hun har jobbet siden 2011. - Cecilie er akkurat den vi har sett etter og vi er veldig glad for å få henne med på laget, sier byråleder Linda Nordheim.


På plass i Maverix: Ny prosjektleder i Maverix, Cecilie Sørdal Ulseth, gleder seg stort over å være sammen med byråleder Linda Nordheim. - Når en slik mulighet dukker opp må man bare kaste seg på det, sier Ulseth


- Cecilie er akkurat den personen vi har lett etter, hun har med seg erfaringer fra både produksjonsselskaper og TV2, som jeg er sikker på vil være med på å utvikle oss i Maverix videre, samt at hun er godt vant med å sjonglere hundre baller i luften samtidig, sier byråleder Linda Nordheim. 

Cecilie Sørdal Ulseth har jobbet i TV 2 siden 2011, og har jobbet som journalist, vaktsjef, researcher og planlegger i Nyhetene. Før tiden i TV2, jobbet Ulseth i Nordisk Film og Limelight.

- Vi har hatt en fantastisk vår og sommer, med mange nye kunder og prosjekter. Den voksende oppdragsmengden krever erfarne prosjektledere, som styrer prosjektene med høyeste presisjon, og har evnen til å samarbeide og være fleksible både innad i organisasjonen og ikke mist ut mot våre kunder og samarbeidspartnere.

- Jeg er veldig stolt og ydmyk over tilliten jeg har fått. Maverix har levert imponerende produksjoner, har spennende planer og jeg har gledet meg til å ta fatt på arbeidet. De har samlet en utrolig dyktig og hyggelig gjeng som det er både er inspirerende og moro å jobbe sammen med. 

- Når en slik mulighet dukker opp, må man bare kaste seg på det, sier Ulseth. 

I TV 2 har Ulseth jobbet med planlegging av store journalistiske satsinger, prosjektledelse og sosiale medier. Hun har hatt ansvaret for planlegging av Nyhetskanalen sine sendinger til blant annet Stortingsvalg, Statsbudsjett og 22.juli rettssaken, 17. mai-, påske- og julesendinger. Videre har hun lang erfaring som vaktsjef for lange komplekse sendinger som God sommer Norge, Kokke-VM m.m. 

- Jeg er veldig happy med at vi har fått med oss Cecilie på laget, og det er ingen tvil om at hun er en maverick, sier Nordheim. 

Maverix har fra før en rekke medarbeidere med bakgrunn fra TV 2. Både Arne Hjeltnes, Jan Ove Årsæther, Ola Gråberg, Paal Tarjei Aasheim og Sverre Wennevold Koch har jobbet i kanalen. I TV 2 jobbet Cecilie sammen med blant andre Arne Hjeltnes på det store content-prosjektet Fly med oss, der Hjeltnes tok seerne med direkte på tv-skjermen til samtlige flyplasser i Norge, i helikopter og med 360 kamera.

Flere prosjekter