Endelig en litt mykere nyhet

Lag litt helgefølelse hver kveld! Nyheten Selbu Blå Mykere er en myk blåmuggost med mildere smak enn resten av Selbu Blå-serien.

Endelig en litt mykere nyhet

Lag litt helgefølelse hver kveld! Nyheten Selbu Blå® Mykere er en myk blåmuggost med mildere smak enn rest en av Selbu Blå®-serien fra Tine. Den passer utmerket til hverdagskos.

No items found.

Det å nyte en god ost er noe av det hyggeligste man kan gjøre. God ost, sprø kjeks og søt marmelade er oppskriften på den perfekte kveldskosen – om det bare er en kveldssnack for deg selv eller sammen med dine kjære.

Med nyheten Selbu Blå® Mykere får du en myk, norsk muggost av meget høy kvalitet, med en noe mildere smak enn originalen Selbu Blå® Smakfull, noe som gjør den lett å like også for de som vil starte litt forsiktig med blåmuggost.

Osten er veldig anvendelig, da den enkelt kan smøres på kjeks, knekkebrød og brød med sin smøremyke konsistens. Den kan også med fordel brukes i matlaging, som på pizza og i paier, da den gir matrettene et spennende smaksløft uten å overta hele smaksbildet.

Osten skiller seg litt fra de andre i serien med halvmåneformet pakning.

Maverix sier bare vel bekomme.

Selbu blå mykere.

Flere prosjekter