Lothepus tilbake på TV 2 i rollen som campingplass-sjef

TV-SERIE: Leif Einar «Lothepus» Lothe er tilbake på skjermen. Denne gang som sjef for campingplassen, som skal bli landets råeste.

Lothepus tilbake på TV 2 i rollen som campingplass-sjef

Leif Einar «Lothepus» Lothe er tilbake på skjermen. Denne gang som sjef for campingplassen, som skal bli landets råeste.

No items found.

Lothepus har hele livet hatt en stor drøm for Odda. Bygda trenger utvikling, flere arbeidsplasser og mer turisme. Odda skal ikke bare være kjent kjent for Lothepus, men også for Norges råeste campingplass. Stavkirke, langhus, småflyhavn, via ferrata, gondol, gravmaskinmuseum og restaurant er bare noen av planene til bygdas største sønn.

Midt under pandemien settes første spadetak, i beste Lothepus-ånd, og uten en eneste godkjenning på plass. Lar dette seg virkelig gjennomføre? Galskapen i Hardanger når nye høyder. Folket elsker det. Kommunen er ikke så sikker.

Les mer: Lothepus tilbake med eget program på TV 2: – Vel så bra som Fjorden Cowboys

Den ferske campingplassjefen har hatt denne drømmen i lang tid.

– Jeg har hatt en plan om det i mange år. Vi har et stort område på om lag 30 mål som skal brukes til dette formålet. Jeg fikk med meg to investorer fra Bergen, så da var det bare å sette i gang, forklarer han til TV 2.

Lothepus har hatt det travelt siste året. Nå som sjef for bygdas nye campingplass. Foto: Maverix.

- Klart vi må ha stavkirke!

Lothepus presenterer de ekstravagante byggeplanene for campingplassen sin. Stavkirke, langhus, sjøfly og museum inngår i planene. Prosjektet møter uventet motstand og Lothepus blir fortvilet og forbanna. Han ender opp med å true med å forlate Odda for godt. 

Programredaktør Kathrine Haldorsen forklarer satsingen på «Lothepus camping». med at Leif Einar i tidligere serier på TV 2 har vist seg som en karakter med stor appell til mange av kanalens seere.

– Vi synes også det er viktig å kunne vise fram spennende miljøer i distriktene. I  «Lothepus camping». møter vi et rikt galleri med mange andre flotte personligheter, og bygdebysamfunnet Odda gi serien en vakker ramme, rotfestet i noe som er genuint og ekte, sier hun.

Kaotisk, men idyllisk

Hun mener det seerne får møte i serien er et stykke bygdenorge som på utsiden ser idyllisk ut, men som med en gang vi kommer innenfor er ganske kaotisk. Odda er en liten by der alt går an, godt representert gjennom Lothepus og hans disipler. Lothe drømmer om å sette store fotavtrykk i Odda. Og drømmen er i ferd med å realisere seg. Det som truer med å stoppe drømmen, er i Lothes øyne «byråkratiet». Vi som seere får vi være med når Lothe utfordrer alt og alle, inkludert seg selv, avslutter Kathrine Haldorsen.

Lothepus camping består av femten episoder og har premiere på TV 2 Zebra og TV 2 Play mandag 18. april. Det er ikke første gang Maverix produserer tv-serie for TV 2 med den populære karakteren. På TV 2 Play finner du også alle episodene av Ekspedisjon Lothepus og Fjorden Cowboys, som begge har høy score i IMDB.

Les mer: Herregud. Jeg får nerver. Hvorfor har du tatt meg med på dette da, Lothepus?

Aldersgrense: Alle 
Sjanger:
Dokumentar 
Nøkkelord:
Dokumentar, Lothepus, Odda, Camping 
Produksjonsår:
2021 
Produksjonsland:
Norge

Om Maverix

I kommunikasjonshuset Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, strateger og rådgivere, klippere og designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En Maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter