– Vi trenger ikke eie bilen for å ha glede av den! 

‍FLEKS: Sverre og familien er på vei til hytta for å lage snømenn og spise snø. De har flekset til en ny bil for anledningen.

– Vi trenger ikke eie bilen for å ha glede av den! 

No items found.

En firehjulstrekker med god plass til både ski og akebrett og kosebamser. Den har de tenkt å beholde i hele vinter, og bytte til en mindre når våren kommer. 

– Når snøen kommer trenger vi en større bil med mer bagasjeplass, høyere bakkeklaring og firehjulstrekk. For det er litt kjedelig å bli stående fast i den siste bakken med en utålmodig 2- og 4-åring i bilen, ler Sverre – antagelig klok av skade. Sverre og Lise hentet en splitter ny Peugeot 2008 før helgen, og den planlegger de å beholde frem til våren. Da skal de flekse til en mindre bil som er rimeligere og mer praktisk i byen. 


– Vi trenger egentlig både en stor SUV med firehjulstrekk og en liten bybil, men det har vi ikke råd til. Vi har dessuten bare én bagasjeplass. Før hadde vi en mellomting som egentlig ikke passer til noen ting. Men nå bare flekser vi til den bilen vi trenger: Stor firehjulstrekker om vinteren, og en snerten bybil om sommeren, forteller Sverre fornøyd. 


Sverre og Lise er enige om at bil er en dyr fornøyelse, så de vil helst ikke betale mer enn nødvendig. 

– Vi har regnet litt på det, og det er ikke noe dyrere å abonnere på bil enn å kjøpe eller lease. Tvert imot. Dessuten slipper vi å betale innskudd, og trenger ikke å bekymre oss for verditap. Vi betaler bare en fast sum i måneden, som dekker både service, dekkskift, veihjelp og til og med forsikring. Dermed blir det ikke noen overraskelser, forteller Sverre. 

Dessuten liker de at Fleks ordner alt det praktiske. Både service og hjulskift går usedvanlig raskt og smertefritt. Og skulle det skje noe, har de altså sikret seg med både veihjelp og forsikring inkludert i prisen. 

– Når Fleks ordner alt det praktiske slipper vi å tenke på bil, smiler Lise. 


Sverre og Lise mener Fleks egner seg for alle som liker eller trenger litt fleksibilitet i tilværelsen. Men er det ikke litt rart å ikke eie sin egen bil? 

– Med Fleks føler jeg at vi har flere biler enn den som står i garasjen. Og du må jo ikke eie en bil for å ha glede av den, fastslår familiefaren. 

– Jeg eier jo ikke treningssenteret mitt heller, ler han. 


Om Fleks:

Fleks tilbyr bilabonnement til konkurransedyktige priser for kunder på hele Østlandet, Bergen, Stavanger og Trondheim. Bilforbrukeres behov endres stadig, og da er det godt å vite at man ikke trenger å binde seg til én type bil over lengre tid. Fleks tilbyr månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement med både forsikring, veihjelp, service, dekkhotell, dekkskift og 1000 kilometer inkludert. Løpende bilutgifter som drivstoff og lading kommer utenom, og bompenger vil faktureres sammen med det faste månedsbeløpet ved bruk av bombrikke som følger med bilen.

Om Maverix

I kommunikasjonshuset Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, strateger og rådgivere, klippere og designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En Maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter