"Herregud. Jeg får nerver. Hvorfor har du tatt meg med på dette da, Lothepus?"

TV2: Premiere på TV 2s nye underholdningsprogram: Ekspedisjon Lothepus. Bli med til Dakota.

"Herregud. Jeg får nerver. Hvorfor har du tatt meg med på dette da, Lothepus?"

PREMIERE: Etter seieren og suksessen i «Farmen kjendis», og kampen mot kreften, er Lothepus klar for nye eventyr. Vi møter en mer reflektert mann, som drømmer om å følge i pionerenes fotspor.

No items found.

I 12 episoder drar vår ekspedisjonsleder og en kjent gjest på tur til en ny destinasjon. Der venter det hardbarkede aktiviteter, utfordringer og diskusjoner om livet rundt leirbålet. Etter å ha lest Sølvpilen som barn, med et ekstra godt øye til Månestråle, er drømmen om å møte indianere i ferd med å gå i oppfyllelse for Lothe. Han hadde imidlertid ikke sett for seg at en norsk healer skulle være inngangsporten. Det kan bli for mye, selv for en staut cowboy fra Vestlandet.

Les om den nye tv-serien i Dagbladet: Reisen som sjokkerte Lothepus

Først ut er Svein Østvik, som blir tatt med til Ville Vesten. "Herregud. Jeg får nerver. Hvorfor har du tatt med meg på dette da?", roper Svein etter møter med kulehull på hotellrommet og en sint bison som går til angrep.

Serien har premiere på TV Play og TV 2 Zebra mandag 1. februar kl 22.30. Se trailerene her:


Om Maverix

I kommunikasjonshuset Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, strateger og rådgivere, klippere og designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En Maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter