Familien har abonnert på bil i to år: – Fleks er kommet for å bli

FLEKS: Etter to år med Fleks bilabonnement i Oslo, tok Anders Voss Hofset med seg kone, barna og Fleks-bilen til sin nye hjemby.

Familien har abonnert på bil i to år: – Fleks er kommet for å bli

No items found.

Etter to år med Fleks bilabonnement i Oslo, tok Anders Voss Hofset (40) med seg kone, barna og Fleks-bilen til sin nye hjemby. Han var så fornøyd med bilabonnementet at han oppfordret Fleks til å starte opp i Trondheim.

– Vi har eid to biler tidligere, men etter at vi begynte med Fleks, kommer vi til å fortsette med å abonnere. Det å eie bil er bare stress i forhold. Det gir oss mye mer å abonnere på en bil som har alt tilrettelagt for oss som familie, sier Anders Voss Hofset.

Det var da deres daværende bil begynte å synge på siste verset, at Anders og kona Kari Voss Hofset (42) tok frem kalkulatoren. De begynte å regne på kostnader rundt det å skulle kjøpe enda en ny bil, kontra det å lease eller abonnere.

Vi fant fort ut at det ville lønne seg å abonnere, fremfor å eie eller lease bil. Prisen ble i utgangspunktet den samme, men med Fleks fikk vi fleksibiliteten til å bytte bil etter årstid, behov og familiesituasjon.

Enkelt å bytte bil

Som fast abonnent har Hofset flekset flere ulike biler på to år, avhengig av behov og familiesituasjon. Han er godt fornøyd med hvor enkelt bilbytte med Fleks er.

– Da vi flyttet fra Oslo til Trondheim, kunne vi hente ut en større bil og få med oss resten av flyttelasset. Vi har også benyttet oss av muligheten til å bytte til en firehjulstrekker i vintermånedene. Det er helt perfekt når vi skal til hytta på fjellet. I hverdagen holder det med en normal hverdagsbil, da alt i Trondheim er ganske nært. Han fortsetter:

– I tillegg er det veldig enkelt å benytte seg av Fleks. Det er så godt tilrettelagt, både når det kommer til å levere og hente bil. Det er gjort på 1-2-3, helt uten utfordringer. Enklere bilbytte får man ikke!


Trygt med god sikkerhet

Videre forteller 40-åringen at noe av det beste med Fleks er å få alle kostnader samlet på samme regning. I tillegg er bilene av god kvalitet, noe som er spesielt viktig med tanke på sikkerheten til barna.

Les mer: – Vi trenger ikke eie bilen for å ha glede av den

– Jeg synes alle bilene vi har brukt via Fleks scorer skyhøyt på sikkerhet. Det er også helt fantastisk at det finnes en tjeneste der man både kan bytte bil etter behov, og dessuten få en samlet faktura med alt inkludert én gang i måneden. Vi slipper også stresset med å ha bil på verksted, dyre forsikringer, EU-kontroll og alt det som hører med å eie en bil.

– For oss er det uaktuelt å gå tilbake til å eie bil. Jeg har i hvert fall ingen planer om å eie en bil igjen, avslutter han med et smil.

Les alt om Fleks.

Om Maverix

I kommunikasjonshuset Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, strateger og rådgivere, klippere og designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En Maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter