Maverix søker front end-utviklere

Kunne du tenke deg å jobbe i et spennende byrå på Aker Brygge i Oslo, med kreative og talentfulle kolleger?

Maverix søker front end-utviklere

Kunne du tenke deg å jobbe i et spennende byrå på Aker Brygge i Oslo, med kreative og talentfulle kolleger? Vi vokser raskt på det digitale området og søker utviklere som vil trives sammen med regissører, fotografer, designere og kreatører.

No items found.

Maverix skaper engasjerende innhold og kampanjer for internasjonale og norske annonsører og mediehus. Men mye av dette innholdet trenger et fantastisk digitalt hjem, med magiske brukeropplevelser som alt det gode innholdet fortjener.

Studio-kjøkkenet er hjertet i selskapet

Hos oss vil du få svært varierte arbeidsoppgaver og få jobbe med spennende oppdrag og kunder. Våre ambisjoner er å levere de aller beste og mest funksjonelle digitale plattformene, som skaper oppsiktsvekkende resultater for våre samarbeidspartnere. Resultatene har ført Maverix øverst på pallen i store internasjonale digitale priser som Adrian Awards og The Webby Awards. Vi har et ungt og dynamisk arbeidsmiljø med over 60 medarbeidere, der det store studio-kjøkkenet vårt er selve hjertet i selskapet.

Les mer: Gull til Maverix - et stadig større stykke Norge

Visit Norway er en av våre mange spennende oppdragsgivere, der vi reiser land og strand rundt for å produsere digital markedsføring av Norge som destinasjon.


Maverix jobber sammen med kjente og kjære merkevarer som TV 2, Warner Bros. Discovery, Visit Norway, Fjord Tours, Innovasjon Norge, De Bergenske, Rikstoto, Santa Maria, P4 og Festspillene for å nevne noen. Stadig nye kunder kommer inn døra hos oss - og derfor trenger vi nå å bli flere mavericker.

Les mer om oss: Sterk vekst for Maverix – vokser med 50 % i 2023

Kan du Nuxt og Vue?

Du liker gjerne å eksperimentere og lære deg mye nytt i hverdagen. Vi setter også stor pris på den som proaktiv og løsningsorientert. Trives du med å jobbe i små og store team? Og gjerne tett på design og UX for å løse de behovene som oppdragsgiver har, ja, da er vi helt sikkert en god match...

Vi bygger digitale løsninger med:

• Storyblok CMS
• Figma
• Cloudinary
• Nuxt
• Vue
• Vercel / AWS Amplify
• Github

Kontakt oss i Maverix

Er du nysgjerrig på hvordan det vil være å jobbe sammen med oss og skape fantastisk innhold og helt nye digitale opplevelser? Ta kontakt så fort som mulig med teknologidirektør Kjetil Røed: kjetil@maverix.no

Maverix leverer digitale plattformer for en lang rekke kunder og vokser raskt på grunn av resultatene de skaper. Vi trenger nå flere med på laget.


Om Maverix

I kommunikasjonshuset og reklamebyrået Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, utviklere, strateger og rådgivere, klippere og UX-designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter