"Alle tjener på det smarte kontoret"

WORKSENSE: Jobbe på kontoret eller hjemmefra? Se hvor kollegene dine er, og bestill rom etter behov. Alt står klart til du kommer.

"Alle tjener på det smarte kontoret"

No items found.

Jobbe på kontoret eller hjemmefra? Se hvor kollegene dine er, og bestill rom etter behov. Alt står klart til du kommer.

Worksense forenkler den hybride arbeidsdagen, med mobile løsninger for å booke arbeidsplasser, melde inn saker og mye mer. Sanntidsdata gjør det enkelt å jobbe fleksibelt både for ansatte og ledelse, driftsansvarlig og renholdspersonale.

Les alt om Worksense og Ørn Software

Bruk tid på å lede arbeidet, ikke kontoret. Ved optimal bruk av kontorlokaler får man reduserte kostnader og fornøyde ansatte. Få statistikker for hjemmekontor. Sanntidsdata og kalenderintegrasjon gjør at alle holdes oppdatert.

Worksense viser hva som skjer i bygget til enhver tid. Saker kan lett meldes inn, og vedlikeholds- og renholdspersonale ser umiddelbart hva som må gjøres.

Det er flere gode grunner til å legge opp til fleksible arbeidsløsninger og kanskje den mest overbevisende grunnen er nok at det gir fornøyde ansatte. Les mer om det i denne bloggen: Gode grunner til å jobbe fleksibelt

Motta arbeidsordrer og forespørsler i Worksense rett på din mobile enhet, samme hvor du er i bygget. Kommuniser direkte med driftsledere og leietakere. Følg med på bruken, slik at du kan ligge i forkant og fange opp saker før de oppstår.

Les mer om Ørn Software.


Om Maverix

I kommunikasjonshuset Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, strateger og rådgivere, klippere og designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En Maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter