Stein Lier-Hansen snakker ut hos Lothepus og Petter

Mannen som alle redaksjoner vil ha i tale, snakker nå ut hos profilene Lothepus og Petter Pilgaard.

Stein Lier-Hansen snakker ut hos Lothepus og Petter

Mannen som alle redaksjoner vil ha i tale, snakker nå ut hos profilene Lothepus og Petter Pilgaard. Den kjente industrimannen Stein Lier-Hansen er gjest i neste episode av podkasten Anlegg & Sjau.

No items found.

8. mars 2024

Anlegg & Sjau er en humorpodkast med Petter Pilgaard og Lothepus om norsk anleggsbransje, en bransje de selv er kjent for å jobbe i.

– Vi driver jo med graving i det daglige. Så hva er vel mer naturlig enn å invitere mannen alle redaksjoner nå jakter på? Sier Lothepus og Petter.

– Sannheten er at vi lenge har hatt dialog med Stein Lier-Hansen om å snakke om den industrielle revolusjon i vår podkast. Så når anledningen først bød seg, så måtte vi jo også snakke om saken som dominerer overskriftene om dagen. Til de neste episodene inviterer vi Sandra Borch, Ingvild Kjerkol og Sindre Finnes til å stille hos Lothepus og Petter, sier Linda Nordheim, byråleder i Maverix, reklamebyrået som produserer podkasten.

Stein Lier-Hansen er gjest i den kommende episoden av Anlegg & Sjau som sendes mandag 11. mars.


– Kan vi ikke bare blåse all tvil av banen da? Jeg tror folk er veldig opptatt av om du har fakturert Norsk Industri, men beholdt pengene selv, som disse private har betalt inn? Spør Petter Pilgaard i programmet.

– Det har jeg ikke gjort, fordi det de har betalt inn, har blitt brukt til å dekke de ekstra utgiftene ved at de har vært der, sier Stein Lier-Hansen.

Les mer: 1001 Strawberry-historier fra hele Norden

Hansen stilte i anleggsbrakka til Lothepus og Petter, det vil si podkaststudio hos Maverix, torsdag 7. mars og ønsket å være helt åpen for å snakke om kritikken som har kommet om relasjonsbyggingen i regi av Norsk Industri.

Bakgrunn – dette er saken

Tidligere i vinter ble det kjent gjennom E24 at administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, har brukt over 18 millioner kroner på jakt og fiske på Hardangervidda over en tiårs periode. Midlene har vært benyttet til representasjon og relasjonsbygging for Norsk Industri, som er den største landsforeningen i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).

Les mer: Sterk vekst for Maverix – øker med 50% i 2023

Når pengebruken på jakt og fiske ble kjent 8. februar i år, vekket dette kritikk. NHO-ledelsen har hevdet at de ikke har kjent til omfanget av relasjonsbyggingen, mens Stein Lier-Hansen har sagt at relasjonsbyggingen har vært kjent og kontrollert av NHO. Stein Lier-Hansen har svart med å be Økokrim vurdere å etterforske saken. Det har senere også blitt kjent at NHO har hatt kontrollansvaret for alle fakturaer og bilag i Norsk Industri.

Humorprogrammet Anlegg & Sjau

Humorpodkasten Anlegg & Sjau ble lansert i fjor høst og har hatt over 300.000 lyttere. Podkasten finner du hos P4 og Youtube, samt de fleste andre tjenester der du lytter til podkast. Programledere er radarparet Leif Einar «Lothepus» Lothe og Petter Pilgaard, som begge jobber i anleggsbransjen når de ikke er på luften som tv-profiler.

Merk:

Bilder og video i denne saken kan benyttes i omtale av programmet og skal krediteres på følgende vis: Bilder fra Anlegg & Sjau / Maverix. Høyoppløselige bilder og video kan lastes ned i denne lenken.

Anlegg & Sjau

Programledere: Lothepus og Petter Pilgaard
Redaktør: Finn-Erik Rognan
Produsent: Andreas Preus Efskin
Teknisk ansvarlig: Marcus Wilter

Om Maverix

I kommunikasjonshuset og reklamebyrået Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, utviklere, strateger og rådgivere, klippere og UX-designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter