Premiere på Fjorden Cowboys

De siste månedene har Maverix jobbet på spreng for å levere 8 episoder av Fjorden Cowboys til TV 2.

Premiere på Fjorden Cowboys

De siste månedene har Maverix jobbet på spreng for å levere 8 episoder av Fjorden Cowboys til TV 2. Om få dager er det premiere på den populære serien.

No items found.

Den syvende sesongen med cowboyene fra Odda starter allerede torsdag 20. februar på TV 2 og TV 2 Sumo.

- Det blir en utrolig sterk sesong, fullstappet med både humor og alvor. Vi kommer tettere på Leif Einar og Joar enn noen gang, forteller Linda Nordheim, daglig leder i Maverix.

Hun sikter blant annet til at Leif Einar Lothe ble rammet av strupekreft i fjor høst, en sykdom han har vært helt åpen om. Lothepus er nå friskmeldt.

- Vi får se en Leif Einar som er mer sårbar enn vi har sett tidligere. Macho-mannen har et stort hjerte, med rom for smerte, sier Nordheim.

I januar gikk produksjonsselskapet Flimmer Film AS, som skapte serien konkurs. Maverix overtok produksjonen og garanterte for levering av alle de 8 episodene. Redigering og ferdigstilling pågår for fullt.

- Det er selvfølgelig ikke noe hyggelig med en konkurs. Men de involverte i produksjonen har stått på for å komme i mål, forteller Ola Gråberg, som har tatt produsent-rollen for deler av serien serien.

- TV 2 har gått inn og gjort en fantastisk jobb etter trøbbelet i Flimmer Film. Slik vi opplever det har kanalen gjort alt de kan for å ivareta både menneskene og innholdet, sier Linda Nordheim.

Sist fredag var det premierefest i Odda, der Leif Einar og Joar inviterte til sider, konsert og visning av to episoder på storskjerm. De to cowboyene var begge hemmelighetsfulle om hvilke planer de har videre, utover at begge er klar for mer tv-produksjon.

Flere prosjekter