Er du en Maverick?

Maverix er i vekst og ser etter et kreativt og nysgjerrig arbeidsjern.

Er du en Maverick?

No items found.

Vil du jobbe med oss?

Vi ønsker en designer som har erfaring fra å jobbe med design mot digitale flater så vel som visuell identitet, pakningsdesign og kampanjemateriell. Du bør ha byråerfaring. Dine arbeidsoppgaver vil være innen UX-design, webdesign og grafisk design. 

Som en viktig ressurs i vårt kreative team vil du jobbe tett med kundeansvarlige, prosjektledere og andre kreative/visuelle hyggelige og dyktige kollegaer, for å utvikle og skape design, konsepter og identitet for våre kunder. Du har god erfaring fra å skape kreative og visuelle konsepter i både tradisjonelle og digitale kanaler. Du må være arbeidsom og effektiv og kunne jobbe godt både selvstendig og i team. Du må være en positiv, engasjert og inkluderende person – i tillegg til faglig sterk.

Vi ønsker oss en designer med digital kompetanse, gjerne innen UI/UX. 

Designeren vi ser etter trives med operativt designarbeid som også befatter produksjon av kampanjer og annonser.

I Maverix vil du bidra til å heve våre designproduksjoner ytterligere, slik at alt design, fra digital til grafisk produksjon, blir enhetlig og solid.

Vi håper du har:

  • God visuell forståelse
  • Sinnssyke design-skills
  • Minst to års erfaring fra byrå og/eller designavdeling hos en større merkevare
  • Designfaglig utdannelse

 

Nøkkelkvalifikasjoner:

God erfaring med InDesign, Photoshop og Illustrator, After Effects.

Erfaring med Sketch/Adobe Xd, Keynote, Premiere Pro.


Du får:

  • Et kreativt og sosialt arbeidsmiljø 
  • Mye erfaring på kort tid
  • Et bredt nettverk
  • En innholdsrik arbeidshverdag


Hvem er vi?

I Maverix har vi ingen fastlåste teamstrukturer, men setter sammen team som er akkurat store nok til å løse den aktuelle oppgaven.

Vi har hjulpet store selskaper og merkevarer som Godtlevert, Santa Maria, Clas Ohlson, Andfjord Salmon, Adams matkasse, EMPET, Kongsberggruppen, Salmar, Gutta på tur,  og Amedia. Med spisse strategier, samlende konsepter og gode ideer. Og produsert et utall effektive reklamefilmer og infomercials, sosiale medier-aktiviteter og YouTube-innhold, websider og PR-aktiviteter.    

Virkemidler som, uten unntak, har bidratt til å skape vekst. Også for Maverix, som har vokst fra 4 til 17 medarbeidere på drøye to år.

Høres dette ut som noe for deg? Søk, da! Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

 

Send CV, søknad og spørsmål til:

Kim: kim@maverix.no

Simon: simon@maverix.no

Flere prosjekter