Henter Kristina Kvistad Hustad fra TV 2 til Maverix

"‍Vi er inne i den sterkeste vekstfasen i selskapets historie. Det veldig stas at Kristina velger å jobbe hos oss."

Henter Kristina Kvistad Hustad fra TV 2 til Maverix

‍– Vi er inne i den sterkeste vekstfasen i selskapets historie og trenger de flinkeste fagfolkene innen kommunikasjon. Det veldig stas at Kristina velger å jobbe hos oss, sier Linda Nordheim, byråleder i Maverix.

No items found.

21. mars 2023

Kristina Kvistad Hustad er utdannet tv-journalist og har jobbet som reporter, researcher, vaktsjef og ansvarlig for sosiale medier. Mest kjent er hun for over seks år som programleder for været på TV 2 og Nyhetskanalen. I Maverix skal Kristina jobbe som rådgiver og produsent for flere av selskapets kunder.

– I TV 2 har jeg hatt en drømmejobb, og jeg har kost meg kjempemasse. Jeg er så takknemlig for alt jeg har gjort og alt jeg har lært. Men nå trenger jeg nye utfordringer, forteller hun.

Foto: Gorm Røseth / TV 2.

Energi og kreativitet

Maverix har kunder som Norsk Rikstoto, TV 2, Innovasjon Norge, Visit Norway, Santa Maria, Andfjord Salmon, Werksta, Jordbærpikene, Amedia og Fleks, for å nevne noen.

– Kristina skal jobbe med flere av våre kunder som rådgiver og produsent. Hun har solid faglig bakgrunn fra redaksjonelt arbeid, både som reporter, vaktsjef, researcher og sosiale medier-ansvarlig. Kristina er full av energi og kreativitet og passer perfekt inn i flokken vår.  Hun kan bidra hele veien fra idé via produksjon til uttak i alle kanaler, sier Linda. 

Maverix ble startet i 2018, har kontorer i Oslo og Bergen og har nå passert femti ansatte. Siste kunde inn døra på Aker Brygge er Norsk Rikstoto. Kristina har sin siste sending for TV 2 i mai og starter i Maverix i juni.

Nytt rekordår for Maverix

– Kristina vil få mer enn nok å gjøre. Vi kan allerede nå slå fast at 2023 blir et nytt rekordår for Maverix. Det har aldri vært så stor pågang av nye oppdrag som nå. Skaper man verdi for kundene, blir resultatet sterk vekst, sier byrålederen.

Direktør for innholdsproduksjon i TV 2, Silje Hovland, sier i en uttalelse til TV2.no at det er trist å miste Hustad.

– Vi er veldig lei oss for at Kristina har valgt å slutte i TV 2. Kristina har vært i TV 2 lenge, og spesielt de siste årene er hun blitt en profilert medarbeider i rollen som væranker, sier Hovland.

Om Maverix

I kommunikasjonshuset Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, strateger og rådgivere, klippere og designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En Maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter