Fleks for full musikk

FLEKS: Hva gjør du med bilen når du har overtalt barna til å spille i musikkorps. Og de ender opp med å velge tuba og stortromme?

Fleks for full musikk

No items found.

Blir det norgesferie er det kjekt å kunne bytte til en større bil. Skal dere utenlands noen uker kan dere avslutte abonnementet og heller spare de pengene. Får dere barn, kan dere bytte til en bil med bagasjeplass til barnevogn.

Eller hva om barna begynner endelig lar seg overtale til å spille i korps? Men ender opp med å velge de aller største instrumentene?

Det er rett og slett mer behagelig flekse, det er dessuten lønnsomt. For du trenger jo ikke kjøre rundt i en stor og dyr SUV hele året bare fordi du skal på hytta om vinteren. Med et bilabonnement kan du flekse mellom ulike biler, og når som helst bytte fra en stor SUV til en liten bybil – det er helt opp til deg. Du kan dessuten ha abonnementet så lenge du vil, enten du velger måneds-, halvårs- eller årsabonnement.


Det lønner seg å være Fleks

Fleks er et innovativt selskap som selger bil på en helt ny måte. Strengt tatt selger de ikke bil i det hele tatt. Og nei; de tilbyr ikke leasing heller. I stedet lar Fleks deg abonnere på bil, så du alltid kan ha akkurat den bilen du trenger.

Skal du på jobb eller hjemmekontor til uka? Vil renta stige, eller holde seg lav? Hva skjer med boligprisene – og strømprisene? Hvor lang rekkevidde har den neste elbilen – og hva skjer med elbilfordelene? Hvor stor bil trenger du neste år – og hvilken har du råd til?

Les mer: – Vi trenger ikke eie bilen for å ha glede av den

Hvis du kjøper eller leaser en bil, er du bundet til rattet i årevis. Men hvis du abonnerer, har du full frihet til å bytte bil etter behov. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet lover: Fleksibilitet. Dessuten er det både enkelt, lønnsomt og smart å abonnere på bil.

Les alt om Fleks.


Om Fleks:

Fleks tilbyr bilabonnement til konkurransedyktige priser for kunder på hele Østlandet, Bergen, Stavanger og Trondheim. Bilforbrukeres behov endres stadig, og da er det godt å vite at man ikke trenger å binde seg til én type bil over lengre tid. Fleks tilbyr månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement med både forsikring, veihjelp, service, dekkhotell, dekkskift og 1000 kilometer inkludert. Løpende bilutgifter som drivstoff og lading kommer utenom, og bompenger vil faktureres sammen med det faste månedsbeløpet ved bruk av bombrikke som følger med bilen.

Om Maverix

I kommunikasjonshuset Maverix har vi samlet usedvanlig erfarne reklamefolk og journalister, strateger og rådgivere, klippere og designere. Dermed kan et effektivt team lage kommunikasjon og store kampanjer med en tydelig rød tråd i alle tenkelige kanaler, og komme raskt på lufta med virkemidler som skaper vekst.

En Maverick følger ikke opptråkkede stier, men finner nye veier til målet. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel for å skape vekst og sterke resultater. I Maverix følger vi ikke nødvendigvis boka eller etablerte sannheter, men utfordrer både oss selv og kundene for å skape verdier. Vi har kontorer i både Oslo og Bergen.

Flere prosjekter